ΣΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΤΟ ΑΚΟΝΤΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Την 5η θέση στον τελικό του ακοντισμού ανδρών κατέκτησε ο συγγραφέας Νίκος Μιχαλόπουλος στους 26ους Βαλκανικούς Αγώνες Masters, που διεξήχθησαν στο Novi Sad της Σερβίας το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου.
Ο πρωταθλητής μας και βραβευμένος συγγραφέας ήταν ο νικητής του αγωνίσματος πέρσι στους Βαλκανικούς Αγώνες που φιλοξένησε η χώρα μας στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο παρελθόν έχει κατακτήσει ακόμα το ασημένιο μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες του 2014 στο Βουκουρέστι και το χάλκινο μετάλλιο στους Βαλκανικούς του 2012 στη Σμύρνη της Τουρκίας. Ενώ ήταν 4ος το 2011 και 5ος το 2013 στους Βαλκανικούς Αγώνες στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας αντίστοιχα.
Τη φετινή χρονιά ο Νίκος Μιχαλόπουλος βρίσκεται και πάλι οικοδεσπότης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, απεσταλμένος εκπαιδευτικός του Υπουργείου Παιδείας, στα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία, ενώ σε πολύ λίγες μέρες παρουσιάζει το καινούργιο του βιβλίο, ένα ανατρεπτικό graphic novel, που θα έχει θέμα το bullying και θα είναι το επίσημο βιβλίο του “Χαμόγελου του Παιδιού”, που κατέχει την Ευρωπαϊκή Προεδρία στα θέματα του ενδοσχολικού εκφοβισμού.





