Ο Παιδικός Σταθμός Kissifer των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνα υποδέχεται τον Νίκο Μιχαλόπουλο και «Το Πολύχρωμο Παιδί» του σε μια συνάντηση μόνο με γονείς

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Προσωπικό σημείωμα του συγγραφέα από τις επίσημες σελίδες του στα social media:

“Ένα ξεχωριστό απόγευμα με τους γονείς των παιδιών του παιδικού σταθμού Kissifer των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνα, στο Μαρούσι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύντρια κ. Εύη Βασσάλου για την πρόσκληση και για τον ζεστό τρόπο με τον οποίο υποδέχτηκε «ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ».
Συγχαρητήρια για την έμπνευση και την υλοποίηση μιας συνάντησης που ανέδειξε τη σημασία της ύπαρξης του βιβλίου γενικότερα, ως υπέρτατου πολιτιστικού και εκπαιδευτικού αγαθού στις ζωές όχι μόνο των παιδιών μας, αλλά και τις δικές μας. Και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον βιβλιοθηκονόμο των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνα, κ. Νίκο Σιδέρη και τον δάσκαλο της Α’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνα, κ. Γιώργο Κουλιούση για τις πολύτιμες τοποθετήσεις τους.
Είναι πάντα χαρά μου να βρίσκομαι κοντά σας, στους γονείς των παιδιών σας και φυσικά κοντά στους μικρούς μου φίλους.
Ανανεώνουμε το ραντεβού για τη νέα σχολική περίοδο.»

🔺 «ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΙΔΙ» είναι το 12ο βιβλίο του Νίκου Μιχαλόπουλου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγκυρα, εστιάζοντας στην αξία της διαφορετικότητας, με ένα παράλληλα επίκαιρο αντιπολεμικό μήνυμα.