Ο συγγραφέας Νίκος Μιχαλόπουλος παρουσιάζει «Το Πολύχρωμο Παιδί» του στα παιδιά του «Άει Φέρειν» στο ΟΑΚΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Με τα παιδιά του Sumer camp «Άει Φέρειν», στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, συναντήθηκε ο συγγραφέας, Νίκος Μιχαλόπουλος, παρουσιάζοντας το νέο του βιβλίο «Το Πολύχρωμο Παιδί».
«Το Πολύχρωμο Παιδί» είναι το 12ο βιβλίο του Νίκου Μιχαλόπουλου, που κυκλοφορεί από τον ιστορικότερο και παλαιότερο εκδοτικό οίκο της χώρας μας, την Άγκυρα, που φέτος γιορτάζει 130 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα εκδοτικά πράγματα της χώρας μας και απ’ότι φάνηκε από τις πρώτες αντιδράσεις των κριτικών και του κόσμου, που έχουν ήδη δημοσιευτεί, έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι του προς τις καρδιές μικρών και μεγάλων.
Ένα βιβλίο, που αγγίζει το ευαίσθητο θέμα του σεβασμού στη διαφορετικότητα, αλλά και τη δύναμη της φιλίας και της ειρήνης, που είναι τα παγκόσμια ζητούμενα πιο πολύ από ποτέ.

Ο συγγραφέας, συνοδευόμενος από τη διευθύντρια Διεθνών και Δημοσίων σχέσεων του ΟΑΚΑ, κυρία Άντα Χατζημανώλη, είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους μικρούς του φίλους ιστορίες πίστης και δύναμης, αλλά και κομμάτια της δικής του προσωπικής διαδρομής, που αντικατοπτρίζονται και στον ήρωα του βιβλίου.

Ο ίδιος στις επίσημες σελίδες του στα social media έγραψε για το ιδιαίτερο αυτό πρωινό:
«Ξεχωριστό πρωινό, με ξεχωριστά παιδιά, σε ένα ξεχωριστό μέρος!
Τί άλλο να ζητήσεις για να αισθανθείς όμορφα;
Είχα την πολύ μεγάλη χαρά και τιμή να παρουσιάσω στα υπέροχα παιδιά του καλοκαιρινού camp «Άει Φέρειν», στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, «ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΙΔΙ» μου.
Μια ξεχωριστή συνάντηση, μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και ένα δυνατό μήνυμα για το σεβασμό στην διαφορετική αξία του καθενός μας και τη βαθιά πίστη στον εαυτό μας, που μπορεί να μας οδηγήσει, όσο μακριά το θέλουμε εμείς οι ίδιοι.
Σίγουρα το «ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ» ακούστηκε δυνατό σε όλο το Ολυμπιακό μας Στάδιο.
Καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά, που από μόνα τους είναι γεμάτα χρώματα!»