ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΚΑΛΑΒΙΤΣΟΓΛΟΥ 2019

Μια σπουδαία αθλητική χρονιά ολοκληρώνεται με ένα χρυσό μετάλλιο για τον Νίκο Μιχαλόπουλο

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
Η αγωνιστική περίοδος για τον στίβο για την κατηγορία των Masters ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο ιστορικό γυμναστήριο του Πανελληνίου, στην Αθήνα, με τους αγώνες στη μνήμη Παράσχου Καλαβιτσόγλου, που διεξήχθησαν για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με πολύ μεγάλη επιτυχία, μαζί με αγώνες παίδων και κορασίδων, μεταφέροντας με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα του αθλητισμού, που δεν γνωρίζει όρια ηλικιών, όπως ακριβώς και τα όνειρα δεν έχουν ημερομηνία λήξης.
Νικητής στον ακοντισμό, όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, ο πρωταθλητής και συγγραφέας Νίκος Μιχαλόπουλος, ολοκληρώνοντας μια πολύ πετυχημένη χρονιά, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα EUROPEAN GAMES, στο Τορίνο, το χάλκινο μετάλλιο στους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, στο Βουκουρέστι, την 1η θέση στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, στην Καρδίτσα και το χρυσό μετάλλιο στους 1ους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, στην Κύπρο.
Ο Νίκος Μιχαλόπουλος συνεχίζει την επαφή του με μαθητές από όλη την Ελλάδα, απεσταλμένος του Υπουργείου Παιδείας στα εκπαιδευτικά του προγράμματα για σχολεία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και στο Πρότυπο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Near East, στην Καισαριανή, έχοντας μιλήσει μέχρι σήμερα σε δεκάδες χιλιάδες παιδιά για τις αξίες ζωής, που πηγάζουν μέσα από τον αθλητισμό, ενώ ετοιμάζει την έκδοση του νέου του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Άγκυρα τον επόμενο μήνα, με τίτλο το «ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΙΔΙ», ένα πολύ ιδιαίτερο βιβλίο, χωρισμένο σε δύο μέρη, για μικρούς και μεγάλους, με δύο εξώφυλλα και δύο εντελώς ξεχωριστές προσεγγίσεις στο Θέμα της διαφορετικότητας.
Ο ίδιος στις επίσημες σελίδες του στα social media σχολίασε για τον σημερινό του αγώνα:
🔺Τελευταίος αγώνας για φέτος, σε μια υπέροχη αγωνιστική χρονιά, με το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες στη μνήμη ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΚΑΛΑΒΙΤΣΟΓΛΟΥ. ‬
‪🔺Η χρονιά επεφύλασσε το χρυσό στα EUROPEAN GAMES (Τορίνο), το χάλκινο στους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Βουκουρέστι) και την 1η θέση στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ‬ (Καρδίτσα).
🔺Συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές, σε όλους τους αντιπάλους, σε όλους τους προπονητές, τους κριτές, την Ομοσπονδία μας, για τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς.
🔺Του χρόνου το ημερολόγιο θα γράφει έναν χρόνο παραπάνω για όλους μας, όχι όμως και ένα όνειρο λιγότερο για τον καθένα από μας.