ΖΕΥΞΕΙΑ 2019

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ «ΖΕΥΞΕΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2019» ΣΤΟ ΑΚΟΝΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο συγγραφέας Νίκος Μιχαλόπουλος ήταν ο νικητής του ακοντισμού ανδρών στα φετινά «ΖΕΥΞΕΙΑ», που πραγματοποιήθηκαν σε ένα διήμερο γεμάτο στίβο για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, μοιρασμένο σε Αίγινα και Αθήνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του ακοντισμού, στο στάδιο του ιστορικού ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ. Σ. με την επίδοση που πέτυχε κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο του Ζεύξειου Πρωταθλητή 2019,  σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση όλων των κατηγοριών.

Ο ίδιος στις προσωπικές του σελίδες στα social media έγραψε:

«Ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο για μένα, με μια σύσπαση στη μέση από προχθές, που με κράτησε στο κρεβάτι, με συντροφιά μπόλικες ενέσεις και τελευταίος αγώνας στην Ελλάδα, πριν τα EUROPEAN GAMES 2019, στο Τορίνο, σε ένα μήνα ακριβώς.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και καλή επιτυχία στις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις της χρονιάς!
Ο αγωνιστικός αθλητισμός σε αυτή την ηλικία και σε ακόμα μεγαλύτερη είναι ένα μήνυμα, μια δήλωση και μια στάση ζωής. Τη νίκη δεν την κάνει το μετάλλιο, ούτε το χρώμα του, αλλά η διάθεση να βρεθείς εκεί, που σε περιμένουν τα όνειρά σου, αναλαμβάνοντας το ρίσκο και κάνοντας τη δουλειά, που κάτι τέτοιο απαιτεί.»

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος έχει αναδειχτεί 9 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στο ακόντιο στην κατηγορία των Masters, με χρυσά μετάλλια το 2011 και το 2018 στην Αλεξανδρούπολη, το 2014 και το 2017 στη Λάρισσα, το 2016 στα Τρίκαλα και φέτος στην Καρδίτσα, ενώ έχει κερδίζει επίσης το ασημένιο μετάλλιο το 2012 στη Νάξο και το χάλκινο μετάλλιο στη Λάρισσα το 2013 και στην Κατερίνη το 2015 και παράλληλα έχει κατακτήσει 4 μετάλλια στους Βαλκανικούς Αγώνες, με χρυσό μετάλλιο το 2015 στη Θεσσαλονίκη, το αργυρό μετάλλιο το 2014 στο Βουκουρέστι και το 2016 στη Στάρα Ζαγόρα, στη Βουλγαρία και το χάλκινο μετάλλιο το 2012 στη Σμύρνη της Τουρκίας.

Τα μεγάλα αγωνιστικά ραντεβού του Νίκου Μιχαλόπουλου για φέτος είναι στα European Games, 27 Ιουλίου με 4 Αυγούστου, στο Τορίνο της Ιταλίας και στους Βαλκανικούς Αγώνες, 20 με 22 Σεπτεμβρίου, στο Βουκουρέστι.