ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ MASTERS Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Στην Καρδίτσα πραγματοποιήθηκε φέτος το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Μasters, στη μνήμη των σπουδαίων πρωταθλητών, Γιάννη Παλαμιώτη και Θανάση Καλογιάννη και ο συγγραφέας Νίκος Μιχαλόπουλος ήταν ο νικητής του ακοντισμού για 4η συνεχόμενη χρονιά και 6η συνολικά, με πολύ καλή επίδοση.

Τα προηγούμενα χρυσά του μετάλλια ήταν το 2011 και το 2018 στην Αλεξανδρούπολη, το 2014 και το 2017 στη Λάρισσα, το 2016 στα Τρίκαλα, ενώ έχει κερδίζει επίσης το ασημένιο μετάλλιο το 2012 στη Νάξο και το χάλκινο μετάλλιο στη Λάρισσα το 2013 και στην Κατερίνη το 2015.

Παράλληλα έχει κατακτήσει 4 μετάλλια στους Βαλκανικούς Αγώνες: χρυσό μετάλλιο το 2015 στη Θεσσαλονίκη, το αργυρό μετάλλιο το 2014 στο Βουκουρέστι και το 2016 στη Στάρα Ζαγόρα, στη Βουλγαρία και το χάλκινο μετάλλιο το 2012 στη Σμύρνη της Τουρκίας.

Ο ίδιος στις προσωπικές του σελίδες στα social media έγραψε:

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το χρυσό μετάλλιο, γιατί ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας μεγάλης διάρκειας, με μεγάλη συμμετοχή και πολλή ζέστη και γιατί είμαι πια 50 χρονών!
Όμως τα όνειρα δεν έχουν ηλικία. Σωστά;
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές μου για την προσπάθειά τους.»

Η σύζυγός του και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του ακοντισμού, Άννα Βερούλη, έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:

«Συγχαρητήρια, Νικόλα, για το χρυσό και κυρίως για την επίδοση!!!
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου, στη μνήμη δύο σπουδαίων Ελλήνων Πρωταθλητών, του τριπλουνίστα, Γιάννη Παλαμιώτη και του πρόσφατα χαμένου και τόσο νέου, του αγαπημένου μου φίλου και συναθλητή, Θανάση Καλογιάννη.»

Το μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού του Νίκου Μιχαλόπουλου για φέτος είναι στα European Games, 27 Ιουλίου με 4 Αυγούστου, στο Τορίνο της Ιταλίας.