Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ MASTERS TO 2018.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ MASTERS Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε φέτος το 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Μasters και ο συγγραφέας Νίκος Μιχαλόπουλος ήταν ο πρωταθλητής του ακοντισμού για 5η φορά. Τα προηγούμενα χρυσά του μετάλλια ήταν το 2011 και πάλι στην Αλεξανδρούπολη, το 2014 στη Λάρισσα, το 2016 στα Τρίκαλα και το 2017 και πάλι στη Λάρισσα. Επίσης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ο Νίκος Μιχαλόπουλος έχει κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο το 2012 στη Νάξο και το χάλκινο μετάλλιο στη Λάρισσα το 2013 και το 2015 στην Κατερίνη.

Επίσης τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει 4 μετάλλια στους Βαλκανικούς Αγώνες: χρυσό μετάλλιο το 2015 στη Θεσσαλονίκη, το αργυρό μετάλλιο το 2014 στο Βουκουρέστι και το 2016 στη Στάρα Ζαγόρα, στη Βουλγαρία και το χάλκινο μετάλλιο το 2012 στη Σμύρνη της Τουρκίας.

Ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε:

“Αν μου έλεγε κάποιος, όταν ξεκινούσα την πορεία μου στον αθλητισμό, μαθητής γυμνασίου ακόμα, όταν έκανα τα σκουπόξυλα του σπιτιού ακόντια, ότι θα έριχνα ακόντιο αγωνιστικά στα 49 μου χρόνια, απλά θα τον περνούσα για τρελό!
♦️31οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΜASTERS
Τελευταία χρονιά στην κατηγορία μου και την αποχαιρετώ με τον καλύτερο τρόπο: ένα χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε έναν κατά τ’άλλα πολύ δύσκολο αγώνα, που είχε απ’όλα: βροχή, αέρα, κρύο, μέχρι και γενέθλια και σβήσιμο κεριών στη βαλβίδα (Θοδωρή, να σε χαιρόμαστε. Πάντα δυνατός και μάχιμος!!!)
Πέρσι η Λάρισσα μας έκαψε με τον καύσωνα των 45°C, φέτος η Αλεξανδρούπολη είπε να μας “δροσίσει”.
Γι’ αυτό όμως λέγεται αγώνας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.
Καλή αντάμωση του χρόνου.”