ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΚΕΛΑΡΑΚΗ ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗ ΡΟΥΜΠΑΝΗ

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΚΕΛΑΡΑΚΗ-ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗ-ΡΟΥΜΠΑΝΗ Νικητής στον ακοντισμό ο Νίκος Μιχαλόπουλος

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, τον ιστορικό σύλλογο των Ολυμπιονικών, πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας στίβου στην κατηγορία των Masters πριν το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη, στις 23 και 24 Ιουνίου.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι σε τρεις πολύ μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού Αθλητισμού, που δεν είναι πια κοντά μας, τον Βασίλη Σακελαράκη, πρωταθλητή του τριπλούν, Βαλκανιονίκη και για πολλά χρόνια προπονητή στην εθνική ομάδα στίβου, τον Γιώργο Μπαμπανιώτη, Βαλκανιονίκη της σφαιροβολίας και πρώτο Έλληνα, που ξεπέρασε στη σφυροβολία τα 60 μ. το 1962 και τον Αριστείδη Ρουμπάνη, πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και ακοντιστή, αδελφό του Ολυμπιονίκη Γιώργου Ρουμπάνη.

Νικητής στο ακοντισμό των ανδρών και κυπελλούχος του αγωνίσματος με καλύτερη επίδοση όλων των κατηγοριών αναδείχθηκε ο συγγραφέας και πρωταθλητής Ελλάδας στον ακοντισμό και τέσσερις φορές Βαλκανιονίκης, Νίκος Μιχαλόπουλος, ο οποίος θα αγωνιστεί στους Πανελλήνιους Αγώνες της Αλεξανδρούπολης, εκεί όπου κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα Ελλάδος στη κατηγορία των Masters το 2011.