ΛΕΜΕΣΙΑ 2017

3 χρυσά μετάλλια σε Κύπρο και Αθήνα στο κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής περιόδου

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Με 3 χρυσά μετάλλια στην Κύπρο και την Αθήνα έκλεισε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον πρωταθλητή του ακοντισμού και συγγραφέα Νίκο Μιχαλόπουλο.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου ο Βαλκανιονίκης του ακοντισμού κέρδισε για 4η συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση στον ακοντισμό στα Λεμέσεια 2017, που ξιεξήχθησαν στη Λεμεσό της Κύπρου, ενώ αναδείχθηκε νικητής και στη σφαιροβολία και μάλιστα με ρεκόρ, ένα αγώνισμα στο οποίο σπανιότατα αγωνίζεται.

Μια εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, το ακόντιο του Νίκου Μιχαλόπουλου έφτασε και πάλι μακρύτερα απ’ όλων των άλλων αθλητών όλων των κατηγοριών κσι του χάρισε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στους αγώνες στίβου, που διοργανώθηκαν προς τιμή του Παράσχου Καλαβιτσόγλου στο ιστορικό στάδιο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στο κέντρο της Αθήνας.

Η φετινή χρονιά είχε 8 συνολικά αγώνες για τον πρωταθλητή του ακοντισμού, σε 7 από τους οποίου αναδείχθηκε νικητής, ανάμεσα σε αυτούς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 στη Λάρισσα, ενώ η μοναδική 2η θέση ήταν και ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς με το ασημένιο μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας.