ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2017

ΓΙΑ 6η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ “ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2017”

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 • ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ • ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Για 6η συνεχόμενη χρονιά νικητής στον ακοντισμό των ανδρών στα φετινά ΤΡΙΤΣΕΙΑ και με καλύτερη επίδοση όλων των κατηγοριών ο συγγραφέας και Βαλκανικονίκης του ακοντισμού Νίκος Μιχαλόπουλος  σε μια διοργάνωση που και φέτος εντυπωσίασε όσους την παρακολούθησαν από κοντά.

Η πρώην πρωταθλήτρια του Ακοντισμού, Άννα Βερούλη, το είπε ξεκάθαρα. «Πολλές γενιές συναντήθηκαν μέσω του αθλητισμού στα Τρίτσεια 2017» και όντως σήμερα στο Στάδιο του Αργοστολίου, διεξήχθη μία επιτυχημένη διοργάνωση με αγώνες στίβου Βετεράνων αθλητών και μαθητών δημοτικών σχολείων.

Χοροί, καλές επιδόσεις και ένα Βαλκανικό Ρεκόρ στη σφαιροβολία των ανδρών.

Μια διοργάνωση που άνοιξε υπό τους ήχους της φιλαρμονικής της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσιος Λαυράγκας», που είχε και πολιτιστικό πρόγραμμα στην τελετή έναρξης με χορούς από τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού, που είχε καλές επιδόσεις και εκλεκτούς καλεσμένους.

Στην εκδήλωση, βραβεύτηκε ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος, για το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών και ο προπονητής του Νίκος Γαλιατσάτος, ενώ ο Κώστας Γκατσιούδης, η Πόπη Ουζούνη και η Αννα Βερούλη αποτέλεσαν τους υψηλούς προσκεκλημένους της διοργάνωσης.

Τα «Τρίτσεια 2017» προς τιμήν του μεγάλου κεφαλλονίτη οραματιστή Αντώνη Τρίτση, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και αρκετός κόσμος βρέθηκε στο στάδιο και παρακολούθησε τους αγώνες, χειροκροτώντας τις προσπάθειες μικρών και μεγάλων. Το παρών έδωσαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλονιάς Δημήτριος, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, η περιφερειακή σύμβουλος Σουζάνα Πεφάνη, ο Ηλίας Μπεριάτος από το Ίδρυμα Τρίστη, ενώ την έναρξη των αγώνων έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης.

Τους αγώνες κάλυψε για μία ακόμη φορά η ΕΡΤ με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο, και οπερατέρ τον «δικό μας» Γιάννη Παπαδάτο. Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν και οι μαζορέτες της σχολής Art $ Style Dance Studio της Ολγας Γαλιατσάτου.

Πηγή: www.inkefalonia.gr