Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ1ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΑΦΝΗΣ

Η ΔΑΦΝΗ ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ “ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ”

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης υποδέχτηκε με έναν μοναδικό τρόπο τον βραβευμένο από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση συγγραφέα και πρωταθλητή του ακοντισμού Νίκο Μιχαλόπουλο.

Αφορμή το τελευταίο του πολύ δυνατό βιβλίο “ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ”, που έχει καταφέρει μέσα από την πραγματική ιστορία δύναμης, υπέρβασης και περιπέτειας, που πραγματεύεται, αλλά και από τις υπόλοιπες αλληγορίες θετικής σκέψης, πίστης  και ώθησης, που συμπληρώνουν την πλοκή του και εξέλιξης του να αγγίξει με τον ίδιο τρόπο μικρούς κσι μεγάλους.

Αμέτρητες παρουσιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο από παιδιά δημοτικών σχολείων μέχρι μαθητές λυκείου, φοιτητές πανεπιστημίου και ενήλικες προσφέρουν τη δυνατότητα στον συγγραφέα του μέσα από μια βαθιά συναισθηματική και βιωματική προσέγγιση να μοιραστεί την αλήθεια του και τα ισχυρά μηνύματα του βιβλίου.

Οι μαθητές του σχολείου παρουσίασαν το έργο του συγγραφέα, τον άκουσαν και συζήτησαν μαζί του, ενώ παρακολούθησαν ένα μοναδικό video, που οπτικοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την ουσία του και το μήνυμά του, πως η υψηλότερη κορυφή βρίσκεται πάντα μέσα μας!!!